×

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνεται με εταιρείες ταχυμεταφοράς (courrier).


Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας - συναινείτε αυτόματα ότι:

  • θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει το οποίο σας λέει λεπτομερώς τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας,
  • θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο δεσμός του voucher, της μεταφορικής ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας,
  • θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει μετά από 8 με 10 ημέρες στο οποίο αν θέλετε μας δηλώνετε αν είστε ευχαριστημένοι από το προϊόν που αγοράσατε καθώς και να κάνετε σχόλια τα οποία θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας, χωρίς να φαίνονται τα προσωπικά σας δεδομένα (πχ. αν το email σας είναι someone@somwhere.com θα γίνει som****@somwhere.com)

Ακτίνα αποστολών

ΕΛΛΑΔΑ

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής είναι από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Τρίτη το αργότερο (ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας).

Παραδόσεις με ταχυμεταφορές (courier) για το Σάββατο έχουν εξτρά χρέωση.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με την παραγγελία. Ο συνηθισμένος χρόνος παράδοσης είναι 2 – 4 εργάσιμες ημέρες περίπου. Λόγω της πανδημίας (COVID 19) αυτός ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί σε 2 - 10 εργάσιμες ημέρες (ειδικά σε μεγάλα αστικά κέντρα λόγω καθυστερήσεων των εταιριών παραδόσεων (courier).

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ.

Κόστος αποστολής

Η πολιτική μας για διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα στα κόστη για τον πελάτη, μας έχει οδηγήσει στην επιλογή του εφ’ άπαξ κόστους αποστολής για κάθε παραγγελία. Μέχρι όγκο έως 2 κιλά προϊόντων που παραγγέλνεται, αυτό που έχετε να πληρώσετε είναι μόνο 3,50 € για αγορές κάτω των 35,00 € για ποσά μεγαλύτερα των 35,00 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη ενημέρωση της κατάστασης ετοιμασίας και αποστολής των παραγγελιών. Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέλους εάν έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία ως εγγεγραμμένος χρήστης και να ελέγχεται την κατάστασή της καθώς και να ενημερώνεστε από τον αριθμό αποστολής (tracking number) των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών για το σημείο που βρίσκεται αυτή.

Θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email με την κατάσταση της αποστολής και τον αριθμό φορτωτικής (tracking number) καθώς και ένας υπερσύνδεσμος που σας παραπέμπει στην παρακολούθηση της παραγγελίας σας έτσι ώστε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παράδοσης μέσω της ιστοσελίδας της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος